Oportunitati de colaborare!

by ateliere

    STOP!! Suntem un atelier de creatie care realizeaza pungi de hartie pentru ambalat diferite produse de tipul haine, jucarii, incaltaminte, produse de cofetarie si patiserie, flori si aranjamente florale, cadouri, etc.

     Dorim sa incheiem colaborari cu artisti tineri sau consacrati deja din Romania pentru decorare pungi cadouri si medalioane aplicate. Pot fi pictori, artisti obiecte hand-made, graficieni, web graficieni, fotografi, etc.

   De asemenea, suntem foarte interesati si de colaborari cu firme producatoare sau cu importatori directi pungi cadouri si diferite tipuri de ambalaje.

     Magazin Pungi Cadouri furnizeaza produse de foarte buna calitate. Pentru ca produsele noastre detin declaratie de conformitate, sunt recomandate si pentru ambalarea produselor alimentare.

  IMPORTANT!! Pe site-ul nostru de prezentare www.atelierelekraft.ro puteti descoperi cu usurinta produsele comercializate in momentul de fata de noi.

Daca doriti sa va comercializati produsele ambalate deja, ati accesat site-ul cel mai potrivit!

   Preluam atat comenzi mici de 50-100 buc. cat si comenzi mai mari 1000-2000 buc. Alegeti dumneavoastra ce imagine va place cel mai mult si noi o imprimam acum! Avem contracte avantajoase incheiate cu firmele de curierat.

    Expediem cu partenerii nostri sau puteti trimite curierul dumenavoastra la noi.

      Daca am reusit sa va facem curiosi, asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0735180991 sau sa ne trimiteti un mesaj la adresa de mail magazin.pungi.cadouri@gmail.com.

   ATENTIE!! Ne-am bucura sa incepem o colaborare frumoasa chiar acum!!

You may also like

Leave a Comment