Ambaleaza produsele tale impreuna cu noi!

by ateliere

     Magazin Pungi Cadouri este o firma recent infiintata care doreste sa aduca ceva nou in domeniul ambalajelor realizate din hartie kraft natur.

       In momentul de fata furnizam doar acest tip de ambalaje!

        Sunt sacose din hartie kraft natur de diferite marimi 18x8x23 cm, 25x11x31 cm sau 32x12x41 cm, de foarte buna calitate, pe care aplicam un medalion de carton gros 350 imprimat in tipografii profesioniste care lucreaza cu aparatura digitala moderna.

       Putem imprima logo-ul firmei dumneavoastra, logo-ul firmei partenere, orice fotografie sau design web pentru print.

        Comenzile la noi se realizeaza intr-un timp scurt, 7-10 zile. Nu sunt mari, sunt usor de realizat, sunt cuprinse intre 50-100 buc.

     Recomandam astfel de ambalaje atat pentru firmele nou infiintate care doresc sa isi realizeze in timp scurt portofoliul de clienti cat si pentru firmele care se afla in dezvoltare sau reorganizare.

         De asemenea, tipul acesta de ambalaje sunt utile si pentru partenerii care achizitioneaza produse de la dumneavoastra.

    Multi parteneri solicita astazi ca produsele cumparate sa fie deja ambalate. Ambalajele de hartie pot fi atat de culoare natur cat si alba sau mai pot fi si colorate.

        Grafica o puteti realiza chiar dumneavoastra! Noi avem nevoie de fisierul vectorial in format PDF pentru imprimare.

        Ce puteti ambala in astfel de pungi de hartie?

   Pot fi ambalate produse de tipul haine, jucarii, incaltaminte, flori sau aranjamente florale, produse de cofetarie si patiserie, diferite cadouri pentru evenimente speciale, etc.

      IMPORTANT!! Exista si alte marimi de pungi hartie pe care le putem furniza. De asemenea, medalioanele pot avea si ele marimi diferite. Incepand cu luna martie 2021 dorim sa incheiem contracte de colaborare cu artisti tineri sau deja consacrati din Romania pentru decorare manuala!!

      In felul acesta produsul dumneavoastra poate fi ambalat intr-un mod aparte.

      Asteptam sa ne contactati la numarul de telefon 0735180991 sau la adresa de email magazin.pungi.cadouri@gmail.com. Suntem aici pentru a crea produse inedite pentru promovarea firmei dumneavoastră. Sper sa ne cunoastem cat mai curand!

You may also like

Leave a Comment