Despre noi

by ateliere

            Povestea noastra a inceput in anul 2019! Atunci ne-am hotarat sa infiintam o firma care sa ofere posibilitatea multor categorii de antreprenori de a aduce ceva nou in domeniul ambalajelor de hartie.

               Pentru ca in Romania nu exista multe optiuni in acest domeniu, pentru ca prea multa lume la noi prefera sa raspunda in felul acesta “Nu acceptam decat comenzi de minim 2000 de bucati!”, “Nu mai avem pe stoc modelul acesta!”, “Dureaza minim doua saptamani, suntem foarte ocupati”, “Nu stim cand produsul va fi din nou disponibil!”, cu putin curaj si foarte multa ambitie, echipa noastra de oameni sufletisti va invita sa creati impreuna cu noi ambalaje simple, originale, de foarte buna calitate si destul de accesibile ca pret.

               In momentul de fata realizam doar pungi si sacose din hartie kraft natur. Sunt foarte elegante, de buna calitate, ieftine si moderne. Pot fi si colorate!

              ATENTIE!! Daca nu ati stiut pana acum, un ambalaj bun “protejeaza, conserva, transporta, informeaza si mai ales vinde!”.
Cateva cuvinte despre istoria ambalajelor: primele ambalaje au aparut inca din antichitate. Pentru realizarea lor s-au folosit materiale naturale disponibile la vremea respectiva. Cutii din lemn, cosuri de trestie, saci tesuti, etc.
Secolul al XVIII-lea aduce un element de noutate in acest domeniu: folosirea placii de tabla pentru ambalare. Apoi, procedeul de ambalare in cutii de carton a fost brevetat abia in anul 1810 de catre comerciantul britanic Peter Durand.

              Prima cutie ondulata a fost produsa comercial in anul 1817 tot in Marea Britanie. Cutiile moderne de pliere au fost descoperite ulterior, mai precis in anul 1839. In anul 1856 a fost descoperita hartia grofata, aceasta fiind utilizata la inceput ca o captuseala pentru palariile inalte.Se poate spune in felul acesta, ca aceasta industrie dateaza de foarte mult timp.

         Ce tip de pungi puteti cumpara de la noi?

             Orice tip si orice marime de punga realizata din hartie kraft natur, cu maner rasucit sau cu maner plat. Marimile sunt diferite, incepand cu cele de 18x8x23 cm, 25x11x31 cm sau 32x12x41 cm. Grosimea hartiei variaza intre 70-100 g/mp. In general colaboram cu producatori de sacose si pungi fabricate din hartie kraft mata si nu lucioasa. Toate produsele comercializate de noi sunt de calitate buna si detin declaratia de conformitate.

             Aproape toate sacosele si pungile pot intra in contact direct cu alimentele!

         Ce ne deosebeste de celelalte firme si de ce este avantajoasa o colaborare cu noi?

            Firma noastra este si un adevarat atelier de creatie!

           Dumneavoastra puteti sa va alegeti grafica care se va imprima pe medalionul pungilor sau chiar pe punga. Incepand cu imagini cu licenta comerciala gratuita preluate de pe internet, lucrari realizate de pictori, graficieni sau  web graficieni, desenatori, fotografi, tineri sau consacrati, etc.
Fisierele vectoriale pentru imprimare le puteti trimite dumneavoastra sau le realizam noi. Imaginile se imprima in tipografii mari, care au utilaje foarte moderne, pentru a obtine o calitate a imaginii cat mai buna.

           Daca aveti nevoie de cantitati mari de ambalaje, putem colabora cu fabrici cu traditie in realizarea de astfel de ambalaje de hartie. Sunt posibile si tiraje de 2000, 3000 sau 5000 buc. Colaboram atat cu firme mari cat si firme mici. Nu avem comenzi minime incomode! Onoram solicitari de 50, 100 sau 150 sacose, fara probleme.

           Sacosele personalizate realizate de noi sunt foarte solicitate in ultima perioada. Logo-ul firmei dumneavoastra se poate imprima pe medalionul de carton aplicat pe punga fara un efort prea mare. Dureaza intre 6-8 zile!

         IMPORTANT!!

            Daca domeniul ambalajelor este important pentru dumneavoastra, daca va place sa impresionati clientii cu un desen grozav, o fotografie sau cu o pictura mai deosebita, indiferent daca aveti sau nu experienta in acest domeniu, puteti colabora cu noi, cat mai curand.

              Acestea a fost doar o prezentare scurta a activitatii firmei noastre! Cel mai bine este sa ne si cunoastem cat de cat! Pe site aveti afisat telefonul de contact al firmei!

       Contactati-ne cand doriti! Chiar si pentru un simplu sfat! Suntem aici pentru clientii si afacerea dumneavoastra! Pagina noastra facebook de prezentare se numeste Magazin Pungi Cadouri! Cu drag, Laura!