Termeni si conditii

by ateliere

Folosirea acestui site implica acceptarea termenilor si conditiilor de mai jos. Recomandam citirea cu atentie a acestora. ATELIERELE KRAFT isi asuma dreptul de a modifica aceste prevederi fara o alta notificare. Cea mai recenta versiune poate fi accesata in aceasta pagina.
 
Accesul/vizitarea acestui website de catre dumneavoastra se supune Termenilor si conditiilor de ultilizare, si implica acceptul explicit al dumneavoastra cu privire la acestea si reprezinta intelegerea dintre parti.
 
Relatia dintre parti este guvernata de urmatoarele acte normative:
 
OG nr. 21/1992 privind protectia consumatorilor
OUG nr. 34/2014 privind drepturile consumatorilor in cadrul contractelor incheiate cu profesionistii
Legea nr. 363/2007 privind combaterea practicilor incorecte ale comerciantilor in relatia cu consumatorii si armonizarea reglementarilor cu legislatia europeana privind protectia consumatorilor Legea 365/2002 privind comertul electronic
 
ATELIERELE KRAFT  garanteaza utilizatorului acces limitat, in interes personal (efectuarea de comenzi prin intermediul site-ului, informare), pe site-ul  www.atelierelekraft.ro  . Firma nu confera utilizatorului dreptul de a descarca sau de a modifica partial sau integral site-ul, de a reproduce partial sau integral site-ul, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera. Pentru aceste lucruri este nevoie implicit de acordul in scris oferit de catre ATELIERELE KRAFT.
 
Continut site-ului www.atelierelekraft.ro – texte, imagini, grafice, elemente de grafica web, email-uri, programe si alte date – este proprietatea SC GLAVAN LAURA ELENA I.I. Folosirea fara acordul scris a ATELIERELE KRAFT a oricaror elemente enumerate mai sus este complet interzisa si se pedepseste conform legislatiei in vigoare cu privire la dreptul de propietate si la dreptul de autor.
De asemenea, utilizarea marcii, a domeniului sau a numelor de comercializare in forma directa sau “ascunsa” fara permisiunea scrisa a ATELIERELE KRAFT este complet interzisa si poate fi pedepsita conform legii. Domeniul atelierelekraft.ro este un domeniu detinuT de catre firma GLAVAN LAURA ELENA I.I.
Toate produsele prezentate pe site-ul www.atelierelekraft.ro sunt produse si comercializate de catre firma ATELIERELE KRAFT. Preturile produselor pot fi schimbate oricand de catre propietarul site-ului. Inainte de arealiza o comanda va rugam sa va interesati de pretul final al produsului, apeland numarul de telefon postat pe site sau trimitand un mesaj la adresa de emal magazin.pungi.cadouri@gmail.com.
De asemenea, firma respecta toate prevederile legale cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal.
Persoana responsabila cu prelucrarea datelor cu caracter personal este Dna Laura Glavan.