Sacosa kraft natur medie

Producem pungi cadouri si diferite ambalaje personalizate de foarte buna calitate! Colaboram cu parteneri care au multa experienta si traditie in acest domeniu!

De ce am decis sa aducem ceva nou in domeniul ambalajelor de hartie?

In tara noastra in momentul de fata, oferta pentru ambalaje de hartie de buna calitate si moderne nu este prea variata. Posibilitatea de a va personaliza ambalajul repede, la alegere si chiar si pentru comenzi mici, este un argument important pentru a incepe o colaborare cu noi!

In imaginea alaturata aveti un exemplu de astfel de ambalaje realizat de noi. Este o sacosa fabricata din hartie kraft natur de dimensiune medie 25x11x31 cm. Grosimea hartiei variaza intre 70-100 g/mp. Este prevazuta cu maner din hartie rasucita! Se pot ambala diferite produse usoare, cu colturi netede. Poate fi folosita atat la ambalarea unui cadou cat si pentru ambalarea produselor pe care le aveti in magazin, haine, jucarii, flori, sticle, etc.

Comenzile minime pentru acest produs pot varia intre 50 si 100 buc. Pungile pot fi personalizate sub forma aceasta (cu un medalion din carton aplicat!) sau le putem tipari si in tipografie. Partenerii cu care colaboram au experienta importanta in realizarea unor astfel de lucruri si oferte avantajoase. Grafica o puteti realiza dumneavoastra sau va putem recomanda noi un grafician care realizeaza lucruri frumo

Cum expediem comenzile!

Avem contracte incheiate cu mai multe firme de curierat. In functie de destinatie si de marimea si numarul coletelor va putem recomanda una dintre firme. Daca ati negociat un pret mai bun, puteti trimite dumneavoastra curierul la noi. Produsele sunt ambalate in cutii de carton bine sigilate pentru a ajunge la destinatie in conditii optime.

IMPORTANT!! In curand va punem la dispozitie si pungi cadouri decorate manual de catre tineri pictori din Romania. Toate modelele noi o sa le vedeti postate pe site-ul companiei noastre www.atelierelekraft.ro.

Pentru orice fel de precizare sulimentara sunati-ne acum sau trimiteti un mail la adresa magazin.pungi.cadouri@gmail.com.

Poate ca noi detinem cateva solutii care va pot ajuta sa va dezvoltati afacerea mult mai repede si mult mai bine! Speram sa ne cunoastem curand! Sa aveti o zi cu SUCCES! Laura