Sacosa kraft mica

Cine suntem?

Un atelier de creatie care realizeaza ambalaje personalizate ,deschis in anul 2019.

Cu cine colaboram?

Partenerii nostri sunt din domenii variate. In primul rand, colaboram cu producatori de pungi cadouri si pungi hartie. Colaboram cu tipografii moderne bine utilate si experimentate. Colaboram cu designeri, graficieni web, fotografi, pictori tineri, artisti realizatori de obiecte hand-made, etc. De toate aceste lucruri avem nevoie pentru a aduce ceva nou si modern in domeniul ambalajelor.

Ce avantaje aveti daca decideti sa devenim parteneri?

Toate produsele noastre sunt de foarte buna calitate si sigure. Detin declaratie de conformitate marea majoritate, deci, inclusiv alimentele pot intra in contact direct cu acestea.

In imagine este prezentat un tip de punga pentru cadouri, de dimensiune mica 18x8x23 cm. Este confectionat din hartie kraft natur de grosime 90g/mp. Are aplicat pentru d├ęcor un medalion de carton cu colturi rotunjite de marime 6/8 cm. Poate fi un ambalaje frumos pentru un cadou mic!

Medalionul il putem personaliza cu orice desen grafic ales de dumneavoastra. Pe el poate fi imprimat logo-ul firmei sau orice alta grafica preferata. De asemenea, va putem recomanda si noi un designer web talentat! In curand intentionam sa incheiem si contracte de colaborare cu artisti tineri romani pentru decorare pungi cadouri si diferite ambalaje personalizate.

Oferta de pungi hartie este mare, incepand cu pungi de dimensiuni mici, medii si continuand cu cele de dimensiuni mai mari sau foarte mari, 25x11x31 cm sau 32x12x41 cm sau 39x14x49 cm, 45x17x48 cm, etc.

Ce produse puteti ambala in astfel de pungi?

In afara de cadouri, aceste pungi de hartie mai sunt folositoare si pentru ambalarea produselor de cofetarie sau patiserie, pentru magazine de haine, pentru florarii, etc.

Care este valoarea unei comenzi minime la noi?

Pentru pungile cu medalion aplicat comanda minima variaza intre 50 si100 buc.

Daca doriti sa schimbati ceva in imaginea companiei dumneavoastra ne puteti contacta pentru a discuta in plus despre oferta noastra de ambalaje. Ne bucuram sa aducem solutii noi pentru produsele dumneavoastra! Asteptam sa ne cunoastem cat mai curand! Formati acum numarul de telefon de pe site-ul companiei www.atelierelekraft.ro sau trimiteti un mesaj la adresa de email magazin.pungi.cadouri@gmail.com.