Sacosa kraft mica 6

Am considerat oportuna deschiderea unui atelier de creatie pentru realizarea de ambalaje personalizate!! Desi suntem o firma mica, avem ambitii mari in acest domeniu!!

Ce realizam, concret?

Pungi cadouri si ambalaje personalizate pentru diferite domenii, de diferite marimi. In momentul de fata, toate pungile si ambalaje realizate de noi sunt confectionate din hartie kraft de foarte buna calitate si au maner aplicat realizat din hartie rasucita. Colaboram cu producatori mari cu experienta in acest domeniu de fabricatie, pentru a oferi partenerilor nostri ambalaje de calitate buna! Marimile variaza, de la 18x8x23 cm, 25x11x31 cm pana la 32x12x41 cm. Exista si alte optiuni chiar si alte culori!

Este suficient sa ne trimiteti un mesaj la adresa de mail magazin.pungi.cadouri@gmail.com sau sa formati numarul de telefon postat pe site pentru a intra in legatura directa cu noi!

Nu trebuie sa va faceti griji din cauza comenzilor minime. La noi sunt usor de realizat. Valoarea lor este cuprinsa intre 50-100 buc. Preturile nu sunt mari! Calitatea este foarte buna!

Pentru ce tip de magazine recomandam produsele realizate in atelierul nostru de creatie?

Sunt produse recomandate pentru magazine de tipul florarii (ambalare ghivece sau aranjamente mici), cofetarii si patiserii (ambalare cadouri culinare pentru sarbatori diverse), magazine de haine, librarii sau papetarii, diferite evenimente realizate de companii, magazine de bauturi, magazine de jucarii, etc.

NOUTATI!! Curand incepem sa colaboram cu pictori tineri foarte talentati pentru decorare manuala medalioane si pungi cadouri. Pe site-ul companiei noastre o sa prezentam in curand modelele noi de acest tip!

Asteptam cu drag sa incepeti o colaborare frumoasa cu noi!! Speram sa ne cunoastem cat mai curand!! Bun venit la atelierele de creatie Magazin Pungi Cadouri!! Cu drag! Laura