Sacosa kraft mica 5

Suntem o firma recent infiintata care realizeaza pungi cadouri si diferite ambalaje personalizate din hartie kraft. Modelele pe care le avem acum in lucru sunt prezentate pe site-ul nostru www.atelierelekraft.ro.

Pungile pot avea marimi diferite, mici, medii sau mari. Produsul din imagine este de dimensiune mica, respectiv 18x8x23 cm. Hartia kraft din care este confectionat este de grosime 90g/mp si este de foarte buna calitate. Sunt usoare, elegante, pot fi de culoare natur sau albe, chiar si colorate. Exista si o gama de pungi fara maner, de asemenea, foarte recomandate pentru ambalarea cadourilor, in special.

Medalioanele aplicate pe aceste pungi fabricate din hartie kraft natur, sunt confectionate din carton mat de grosime 350, imprimat in tipografii moderne. Pot avea colturile rotunjite sau drepte. Grafica poate fi realizata de noi sau o puteti alege dumneavoastra, in functie de preferinte.

Sunt ambalaje personalizate foarte solicitate de magazinele de cadouri, dar si cofetarii sau patiserii, florarii, cafenele, magazine de haine, companii pentru diferite evenimente, etc.

Pentru a sprijini companiile mici, in special, comenzile minime la noi sunt usor realizabile, intre 50-100 buc. Produsele realizate le ambalam in cutii de carton bine sigilate pentru a fi transportate in conditii cat mai bune.

Avem contracte incheiate cu mai multe firme de curierat la preturi avantajoase. Daca totusi dumneavoastra ati negociat un pret mai bun, puteti trimite dumneavoastra curierul.

Ce alte marimi de astfel de pungi mai sunt disponibile?

Varietatea marimilor cu care lucram este mare. Va recomandam si pungile 25x11x31 cm precum si pe cele de 32x12x41 cm. Exista si alte optiuni? DA.

Pe site-ul firmei este postat un numar de telefon de contact. Ne puteti suna pentru a discuta in detaliu toata gama de produse cu care lucram.

De asemenea, ne puteti trimite solicitarile dumneavoastra si pe adresa de email magazin.pungi.cadouri@gmail.com.

Asteptam sa ne cunoastem CURAND!!