Sacosa kraft mica 3

Sacosa pentru cadou sau pentru ambalat diferite produse, realizata din hartie kraft natur de grosime 90 g/mp. Este foarte estetica, usoara, de buna calitate. Pentru ca producatorul de la care am achizitionat-o ofera declaratie de conformitate pentru produsele de acest tip, inclusiv alimentele pot intra in contact direct cu acest ambalaj modern.

Dimensiunile produsului din imagine sunt 18x8x23 cm. Medalionul aplicat pentru d├ęcor este confectionat din carton mat imprimat si este de marime 6/8 cm. Poate fi imprimat cu orice tip de desen grafic sau chiar cu logo-ul companiei dumneavoastra.

Ce puteti ambala in astfel de pungi de hartie?

O multitudine de produse, incepand cu cadouri, produse de cofetarie sau patiserie, cafea, haine, ghivece mici cu flori, jucarii, jocuri, bijuterii, etc.

Realizam si ambalaje pentru bauturi, pentru una sau chiar doua sticle de vin.

Pentru ca oferta producatorilor de la care achizitionam aceste pungi cadou este foarte generoasa, va puteti bucura de ambalaje de culoare kraft natur sau de ambalaje albe sau colorate.

Dorinta noastra inca de cand am infiintat firma a fost sa sprijinim in special companiile mici care se afla in dezvolare si care au nevoie de un portofoliu de clienti cat mai bogat. De aceea, va oferim comenzi minime foarte reduse, de 50-100 buc. Este foarte recomandat ca prima comanda sa fie o comanda cu putine produse pentru a le testa direct in magazinul dumneavoastra. Oricum, noi expediem monstre oricarei persoane interesate de produsele concepute de noi.

Preturile nu sunt mari. Variaza in functie de cantitatea solicitata intre 2-2,5 lei/buc., TVA inclus, fara transport.

Avem incheiate contracte avantajoase cu multe firme de curierat. Putem expedia oriunde in tara si comenzi cu colete multiple.

Daca va plac produsele noastre si ceea ce ne-am propus sa facem va rugam sa ne sunati la telefonul postat pe site sau sa ne trimiteti un mesaj la adresa de email magazin.pungi.cadouri@gmail.com. Putem discuta mai multe detalii despre solutiile pe care noi le avem pentru domeniul ambalajelor de produse.

Suntem bucurosi sa va oferim produse noi, de calitate si la preturi bune!

Asteptam sa ne cunoastem cat mai curand!