Sacosa kraft mica 2

Atelierul nostru de creatie va ofera ambalaje moderne de foarte buna calitate!

In imagine este prezentat un ambalaj realizat din hartie kraft natur de dimensiune mica, respectiv 18x8x23 cm. Pungile de hartie de acest gen sunt usoare, estetice si pot avea culori si marimi foarte variate, mici, medii sau mari.

Genul acesta de ambalaj poate fi folosit la ambalarea multor tipuri de produse: produse de cofetarie/patiserie, haine, flori in ghivece, cadouri de diferite tipuri, etc. Din acelasi timp de hartie se realizeaza si ambalaje pentru bauturi pentru o sticla sau pentru doua sticle. Curand o sa va prezentam pe site si produse de genul acesta.

Pentru ca suntem un atelier de creatie, va oferim posibilitatea sa va implicati si dumneavoastra in realizarea ambalajelor comandate si achizitionate de la noi.

Personalizarea pungilor de hartie se poate realiza in doua moduri: in felul in care arata produsul din imagine sau personalizarea intregii pungi cadou direct in tipografie. Pentru primul gen de personalizare comanda minima este de 50-100 buc. Pentru al doilea tip de personalizare, comanda minima este de 2000 buc.

Medalionul aplicat este realizat din carton mat 350, cu colturi rotunjite. Putem imprima pe el orice tip de grafica. Daca aveti un desen anume care va place foarte mult ne puteti trimite fisierul vectorial in format PDF. Daca nu aveti un model grafic preferat anume, va putem recomanda noi un grafician web care realizeaza lucruri frumoase.

Dimensiunile medalioanelor de carton cu ajutorul carora decoram ambalajele personalizate sunt variate, incepand cu 6/3 cm, 6/4 cm, 6/8 cm sau 8/6 cm.

Toate pungile realizate de noi sunt la final ambalate in cutii de carton, bine sigilate care sunt expediate la destinatie cu ajutorul firmelor de curierat cu care avem incheiate contracte avantajoase de colaborare.

Daca ati negociat un pret mai bun decat noi, puteti trimite dumneavoastra curierul.

Cat dureaza realizarea unei comenzi?

In general, avem nevoie de 7-10 zile pentru a finaliza comanda dumneavoastra. In perioada sarbatorilor este nevoie de mai mult timp, este adevarat!

Asteptam sa ne contactati curand pentru a va pune la dispozitie si mai multe informatii despre ce realizam noi! Ne puteti apela oricand la numarul de telefon afisat pe site sau ne puteti trimite un mesaj la adresa de mail magazin.pungi.cadouri@gmail.com.

Va dorim mult succes! Multumim pentru interesul acordat produselor noastre.