Sacosa kraft medie 3

Atelierul nostru de creatie realizeaza pentru dumneavoastra pungi cadouri si diferite ambalaje personalizate frumoase si de buna calitate.

Am decis sa deschidem un astfel de atelier de creatie deoarece vrem sa sprijinim in special firmele mici aflate in dezvoltare! Oferta pentru ambalaje de calitate este destul de limitata in acest moment in tara noastra.

Punga de hartie din imagine este realizata din hartie kraft natur de buna calitate. Grosimea hartiei poate varia intre 70-100 g/mp. Culoarea acesteia poate fi diferita, de asemenea. Sunt disponibile si pungi kraft din hartie alba precum si pungi kraft de diferite culori. Dimensiunile produsului din imagine sunt 25x11x31 cm. Este un ambalaj de marime medie potrivit pentru ambalarea produselor usoare cu margini rotunjite.

Nu este singura marime disponibila! Astfel de ambalaje pot fi si de marimi mai mici sau mult mai mari.

Pentru ca suntem un atelier de creatie vrem sa va oferim posibilitatea sa participati si dumneavoastra la realizarea propriilor produse. Pungile de acest tip pot fi personalizate prin aplicarea de medalioane de carton imprimate in tipografii profesionale, sau pot fi pictate manual de artistii cu care noi colaboram. Medalioanele aplicate pot avea dimensiuni variate, in functie de preferintele dumneavoastra, de 6/3, 6/4 cm sau 6/8 sau 8/6 cm, etc.

Putem personaliza si punga de hartie in sine! Insa, pentru astfel de solicitari, comanda minima este de 2000 de buc.

In ce domenii se pot folosi ambalaje de hartie de acest tip?

Noi am avut multe solicitari de la magazinele de haine, de la cofetarii si patiserii (ambalare cadouri culinare pentru diferite ocazii!), de la librarii, cafenele, magazine de jucarii, etc.

IMPORTANT!! Comenzile minime pentru realizarea de pungi cadouri sau ambalaje personalizate sub forma de medalioane aplicate sunt foarte mici, incepand cu 50 sau 100 buc.

Nu ezitati sa intrati in legatura cu noi daca oferta noastra de produse si servicii vi se pare avantajoasa! Ne puteti contacta la numarul de telefon postat pe site sau la adresa de mail magazin.pungi.cadouri@gmail.com. O discutie telefonica dureaza doar cateva minute! Speram sa ne cunoastem cat mai curand! Va asteptam cu drag!