Sacosa kraft mica 4

Magazin Pungi Cadouri este o firma care realizeaza diferite modele de pungi cadouri dar si diferite tipuri de ambalaje personalizate. Modelul prezentat face parte din categoria pungilor de cadouri de dimensiuni mici, 18x8x23 cm. Materialul din care este realizat acest produs este hartia kraft natur de grosime 90 g/mp.

Sunt pungi foarte usoare, frumos finisate si de calitate foarte buna. Producatorul ofera declaratie de conformitate pentru acest produs. Acest lucru inseamna ca, inclusiv alimentele pot intra in contact direct cu ambalajul acesta.

Ideea de a crea ambalaje personalizate a aparut din dorinta de a sprijini in special firmele mici aflate in dezvoltare precum si firmele mari care doresc sa schimbe ceva in felul in care isi prezinta si expediaza produsele aflate in vanzare.

Piata de profil din Romania, in acest moment, nu ofera prea multe alternative, nu este asa?

Pentru a fi si mai aproape de firmele partenere, oferim posibilitatea acestora de a se implica si mai mult in modul de realizare a ambalajelor furnizate de noi. Grafica poate fi aleasa oricand de catre dumneavaostra, dimensiunile medalionului de carton care se aplica, de asemenea.

Va putem si noi recomanda graficieni web care sa realizeze machetele personalizate pentru imprimare.

Care sunt comenzile minime pentru aceste tipuri de produse?

Comanda minima pentru genul acesta de pungi cadouri este cuprinsa intre 50-100 buc. Este o cantitate suficienta pentru a testa daca clientii dumneavoastra indragesc sau nu ambalajele acestea!

In ce alte domenii mai pot fi folositoare?

Spre exemplu, astfel de ambalaje personalizate pot fi utile si foarte atractive pentru ambalarea produselor de patiserie sau cofetarie, pentru cafenele sau ceainarii pentru ambalarea produselor TAKEAWAY, pentru florarii, magazine de haine, librarii, papetarii, diferite companii care organizeaza evenimente speciale, etc.

Daca am reusit sa va atragem atentia cat de cat, ne puteti contacta la numarul de telefon postat pe site sau la adresa de email magazin.pungi.cadouri@gmail.com pentru a discuta in detaliu conditiile colaborarii noastre dar si pentru a afla mai multe detalii despre produse.

Va asteptam curand cu mare drag!