Lucreaza cu noi

by ateliere

Va invitam sa colaborati cu noi!

              Daca sunteti pasionati de grafica, design, arta, desen, web design, ambalaje, hartie kraft sau orice alt lucru frumos, puteti colabora cu noi cat mai curand!      

              Atelierul de creatie Magazin Pungi Cadouri este in cautare de colaboratori in domeniile precum design, web design, pictura, desenatori, realizatori de obiecte hand-made, fotograf, etc.

              Pot fi atat tineri creatori (cu varsta peste 18 ani!) cat si profesionisti deja consacrati. Ne dorim realizarea unei echipe de designeri care sa ofere clientilor nostri exact ceea ce acestia isi doresc. Un ambalaj kraft perfect!

              Este suficient sa ne trimiteti cateva cuvinte despre experienta dumneavoastra precum si o parte din portofoliu. Va oferim posibilitatea, in felul acesta, de a va face mai cunoscuti decat ati fost pana acum! Dorim sa ne extindem productia, tiparind in cantitati mari, in tipografii, ambalaje de buna calitate si frumoase pentru foarte multe domenii de activitate.

              Atelierul de creatie Magazin Pungi Cadouri, de asemenea, doreste sa incheie noi parteneriate cu producatori de cutii din carton ondulat pentru ambalarea bauturilor, cu posibilitatea de a le personaliza. De asemenea, suntem foarte interesati de noi parteneri din industria tipografica pentru imprimare si personalizare pungi sau medalioane din carton prin metode cat mai moderne si interesante.

             Daca sunteti un producator de pungi sau sacose kraft si daca produsele dumneavoastra sunt de calitate, atunci ne-am bucura sa discutam mai mult despre realizarea unor tiraje mari de pungi, simple sau personalizate la solicitarea noastra sau a clientilor.
            Avem proiecte ambitioase in dezvoltare si avantajele pot fi de ambele parti!!
De asemenea, daca sunteti importatori sau exportatori de ambalaje sau pungi pentru cadouri, va solicitam sprijinul. Formati numarul de telefon de pe site si haideti sa stam putin de vorba despre felul in care putem lucra impreuna!
            Ne puteti gasi si pe Facebook. Numele paginii noastre de prezentare este tot…. Magazin Pungi Cadouri!
            Va multumim pentru rabdarea de a ne fi urmarit postarile! La final, va prezentam cateva lucruri frumoase, despre arta, in general.

             Un strop de arta ne mai inveseleste putin ziua, nu este asa?

            UN STROP DE ARTA PENTRU CEI CARE NE URMARESC!!

            Filote Irin a publicat in anul 2020, luna februarie, cateva lucruri frumoase, spuse de catre marele nostru artist Constantin Brancusi:
          “As vrea ca lucrarile mele sa se ridice in parcuri si gradini publice, sa se joace copiii peste ele, cum s-ar fi jucat peste pietre si monumente nascute din pamant, nimeni sa nu stie ce sunt si cine le-a facut- dar toata lumea sa simpa necesitatea si prietenia lor, ca ceva ce face parte din sufletul Naturii”.

          “Eu nu dau niciodata pietrei prima lovitura pana cand piatra nu mi-a spus ceea ce trebuie sa ii fac. Astept pana cand imaginea interioara s-a format bine in mintea mea. Cateodata dureaza cateva saptamani intregi pana cand piatra-mi vorbeste. Trebuie sa privesc foarte atent inlauntrul ei. Nu ma uit la vreo aparenta. Ma departez cat mai mult posibil de aparente. Nu imi ingadui sa copiez!”.
          “Sculpturile mele sunt chiar si pentru cei orbi!”.
          “Eu nu creez pasari, ci zboruri.”
          “… echilibrul absolut ramane perfecta expresie a Frumosului”.
          “Viata mea a fost o succesiune de miracole”.
          “Sapand necontenit fantani interioare, eu am dat de izvorul vietii fara de batranete.

           Asa este arta: tinerete fara batranete si viata fara de moarte!
          Sa aveti o zi minunata! Sa va bucurati de lucruri frumoase! Sa fiti puternici! Sa ne revedem cu bine!
          Cu drag, Laura!